Se taie carnea de porc bucatele. Ceapa se taie solzisori, morcovul baghetute, ustusoiul rondelute.Se amesteca toate cu 3 linguri ulei, o frunza de dafin si se introduc in punga magica knorr cu condimente pt.friptura de porc cu afumatura si usturoi. Se leaga la gura punga (are ea un inel de plastic albastru) si se pune intr-o tava.Se baga la cuptorul incins. Se lasa pana se patrunde bine si se formeaza un sos.Se incalzeste putin fasolea rosie din cutie, se amesteca cu cateva linguri de sos de la friptura si se seaza pe marginea platoului in mici gramajoare. La miloc se aseaza fripturica de porc. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii