1.Se preincalzeste cuptorul la 375*C.
2.Se unge un vas termorezistent cu ulei vegetal si se pune in cuptor pana devine fierbinte.Se pune carnea de porc si se frige pana se rumeneste pe toate partile ,circa 6 minute.
3.Intr-un bol, se combina mierea cu sucul de portocale, concentratul de mere, piper, sare si zahar brun.Se toarna peste carnea de porc.Se aseaza cartofii dulci de jur imprejurul bucatii de carne.Se acopera vasul si se coace timp de 2 ore,reducandu-se temperatura cuptorului la 150*C.
4.Se pun bucatile de mere in vas si se mai continua coacerea in vasul descoperit timp de 20 de minute,pana merele devin moi.Se scoate vasul si se lasa 20 de minute ,apoi se scoate carnea si se taie felii.Se serveste cu cartofii dulci si merele coapte.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii