Intr-o tigaie mare topim untul la foc mic pina se topeste complect si punem la prajit bucatelele de pasare putin pe fiecare parte pina isi schimba culoarea.
Scoatem bucatelele de pasare si punem ceapa putin la calit adaugam si usturoiul dupa care adaugam mirodeniile si amestecam putin,punem din nou bucatelede carne peste ceapa si mirodenii adaugam vinul si lasam sa de-a in clocot ca alcoulul sa iasa, adaugam si putina apa asteptam sa fiarba din nou si facem focul mic si lasam sa fiarba pe foc mic pina carnea este moale.-30 de minute.
Se poate servi cu pire de cartofi sau cu orez alb si chiar cu mamaliguta calda. Este foarte usoara si gustoasa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii