Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Apoi ii tai usor, cu grija sa nu se rupa, pe lung in 4.
Bucatile astfel obtinute se pun in ulei incins si se prajesc cat sa capete o crusta aurie.
Se servesc impreuna cu gratarul de pasare alaturi fie de o salata de cruditati, fie cu mujdei de usturoi.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii