Carnea se curata f. bine, se portioneaza, se spala, se condimenteaza cu piper, condimente pentru oaie si se aseaza in tava de la aragaz cu putina apa rece, iar vinul dupa cca.45 min.Daca mielul a fost destul de mare nu se mai pune ulei deoarece isi va lasa carnea suficienta grasime.Se baga la cuptor la foc potrivit ungand din cand in cand carnea cu zeama din tava.De asemenea se mai intorc si bucatile de carne pentru a se face uniform pe toate partile.Cand incepe sa se rumeneasca se pune usturoul si cimbrul. Se considera friptura gata facuta atunci cand este rumenita.
Se poate servi cu orice garnitura si cu salata verde.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii