Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga
Adaugam uleiul si carnea.
Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin
- usturoiul taiat marunt
-sare
-piper
-berea
-foile de dafin
Rasturnam peste carne
Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.
Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.
In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.
Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.
Pofta buna!
Ne ies 4 porti.
Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii