Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga
Adaugam uleiul si carnea.
Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin
- usturoiul taiat marunt
-sare
-piper
-berea
-foile de dafin
Rasturnam peste carne
Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.
Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.
In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.
Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.
Pofta buna!
Ne ies 4 porti.
Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii