Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu un cutit si se asaza intr-o forma de sticla incasabila. Se freaca carnea cu lamaie, apoi cu mujdei de usturoi si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau supa. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina taiata fasii subtiri. Se introduce forma la cuptor si se frige la foc iute. In tava se pun si boabe de piper, iar dupa o ora se intoarce friptira si se adauga vinul (se poate folosi coniac). Cand friptura s-a rumenit pe ambele parti, se scoate si se inlatura slanina. Se taie felii groase si se serveste calda, cu salata verde.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii