Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute.
Se dau cartofii la cuptor.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade C, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute. In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari. Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata, se serveste cu pofta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii