Pulpa de miel(eu am facut doua pulpe,una de spate si cea de fata)se spala bine,se curata de pielita spumoasa,apoi se taie in bucati potrivite,fara a se desprinde in partea de jos,se stropeste cu putin ulei de masline,se da cu condimentele de friptura,apoi se inteapa muschiul din loc in loc cu un cutin si impanam carnea cu catei de usturoi(taiati in doua, pe lung),apoi se aseaza intr-o tavita stransa in care am pus o lingura de ulei de masline,se stropeste cu vinul alb ,foile de dafin,se mai presara piper si se da la rece ,la marinat ,cateva ore,de seara pana a doua zi.Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor,cca.60 minute,dupa care se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca bine.Cand carnea incepe sa se rumeneasca usor ,se taie usturoiul verde marunt si se presara deasupra si se mai lasa cateva minunete,pana ce carnea se va rumeni bine.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii