Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza pentru a lua forma initiala, se freaca cu boia dulce si cimbru, se leaga cu ata de bumbac si se unge cu unt. Carnea se pune intr-o forma cu o ceasca supa de carne, sare si cateva boabe de piper. Se frige la foc iute, cu tava acoperita (eventual cu o folie de aluminiu). Cand s-a facut pe o parte, se intoarce, se adauga vinul si se continua coacerea. Se scoate cand se poate consuma, se inlatura ata si se taie felii groase. Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii