Se taie bucati carnea de miel si se pune la marinat peste noapte impreuna cu frunze de patrunjel, frunze de dafin, piper boabe, busuioc, chimen, rozmarin, chilli, ulei de masline si 1 pahar de vin. Se impaneaza cu usturoi, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline, se mai adauga sare si piper dupa gust si se da la cuptor aproximativ 1 ora la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai poate adauga apa sau vin. Se serveste cu garnitura de cartofi si muraturi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii