FRIPTURA DE MIEL

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pieptul unui miel,
  • 8 oua
  • 2 legaturi de marar,
  • 1 lingurita de cimbru,
  • 2 cepe mici,
  • 300 g pesmet,
  • 3 linguri de unt,
  • 200 g lapte,
  • piper,
  • 100 g ulei de masline.

Mod de preparare

Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 8 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise