Pulpa de miel se spala bine.
Pulpa de miel se spala bine, se curata de pielita spumoasa, apoi se taie in bucati potrivite, se unge cu putin ulei de masline, cu condimentele de friptura, apoi se inteapa muschiul din loc in loc, cu un cutit si impanam carnea cu catei de usturoi (taiati in doua, pe lung), se infig cateva cuisoare, apoi se asaza intr-o tavita stransa, in care am pus o lingura de ulei de masline.
Se stropeste cu vinul alb, se adauga foile de dafin, se mai presara piper si se da la rece, la marinat, cateva ore, de seara, pana a doua zi.
Se pune friptura la cuptor, la foc potrivit, sa se rumeneasca frumos, udand din cand in cand, cu zeama din tavita, pana se inmoaie carnea. Cand friptura este aproape gata, presaram deasupra si pe langa ea, usturoi verde, taiat marunt.
Se mai lasa sa se rumeneasca frumos si se serveste fierbinte la masa de Pasti!
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii