Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru friptura de miel la cuptor.
Luam o tava de aragaz unsa cu ulei in care adaugam bucatile de carne si coastele de miel, adaugam ceapa si usturoiul verde, taiem ardeii fasii si adaugam si prazul, saram si piperam si dam la cuptor. Adaugam vinul si putina apa si dam la cuptor 45-50 de minute. Dupa primele 15-20 de minute deschidem cuptorul si punem cu lingura din tava, lichidul rezultat din coacerea carnei si legumelor, repetam aceasta operatiune de mai multe ori. Inainte de a scoate carnea de la cuptor verificam bine.
Pofta Buna
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii