Intr-o cratita de teflon se pune pieptul de pui dupa ce a fost putin batut, ca la snitel. Dupa putin timp, se pune un pahar mic de apa. Dupa prima evaporare, se pune putin ulei de masline, piper boabe, si oregano peste bucatile de carne. Se lasa cam 30 de secunde, apoi se pune iar un pahar cu apa. Dupa evaporare se adauga boia sau chilli peste friptura si sare. Se intorc, si se repeta procedeul cu apa. Se va face intoarce friptura de cate ori e nevoie, adaugand si pe o parte si pe alta oregano, si boia sau piper si sare.
Dupa ce se finalizeaza acest proces,se pune in aceeasi cratita un mar feliat. Se tin cateva secunde, cu putina apa, cat sa se inmoaie( atunci cand arunci apa, ca la carne, marul se coace foarte repede).
Langa friptura, se pune marul, se adauga o lingurita de smantana, busuiocul tocat marunt si putin oregano. De obicei, pentru fiecare portie se foloseste un mar. Jumatate va fi taiat pentru calire, iar jumatate se mananca dupa terminarea fripturii. Sa imi ziceti cum vi se pare. Nu are un gust tocmai romanesc. Toate cele bune.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii