Se asaza pulpa intr-o oala pentru cuptor, (ceramica de fonta Jena). Se acopera2/3 cu apa fiarta, se adauga ceapa, prazul, morcovii si condimentele. Se introduce oala in cuptorul incalzit la 200 grade C si se lasa sa dospeasca 2 ore. Se intoarce pulpa de citeva ori.
Dupa acest timp, se lasa sa se raceasca in sucul propriu.
Se sfarima piinea, se adauga zaharul, condimentele, untul si se amestecam bine. Se taie soricul si o parte din grasime de pe pulpa, se imparte deasupra si pe margini aluatul din piine, egal, neted si bine apasat. Se
introduce pe o tava de copt din nou in cuptorul incalzit la 180 de grade C,
pentru 40-50 minute. Se taie cald in felii de 1 cm.
Se seveste cu cartofi natur presarati cu frunze de patrunjel.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii