Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Scoatem bucatile de carne de iepure din marinata si le stergem bine.
Pasul 2:
Facem cate 2-3 incizii in fiecare bucata de carne. Punem in fiecare incizie facuta cate o jumatate de catel de usturoi. Continuam pana cand terminam de pregatit toate bucatile de carne.
Pasul 3:
Pregatim un vas termorezistent.Aranjam bucatile de carne de iepure in tava pregatita pentru cuptor.
Pasul 4:
Turnam apa peste carne. Punem deasupra untul taiat in cubulete.
Pasul 5:
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 90 de minute.
Pasul 6:
Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu lichidul lasat in vas.
Pasul 7:
Cand friptura de iepure este rumenita si frageda, scoatem tava din cuptor.
Servim cu orez, cartofi natur si salata, alaturi de sosul din tava strecurat.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/friptura-de-iepure-la-cuptor.html
POFTA BUNA!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii