Curatam carnea de pielita, o spalam, o implantam cu bucati de slanina, o saram, piperam , prafuim cu boia si o punem la incins cu margarina intr-o tava.Adaugam din cand in cand supa de oase. Cand carnea este aproape gata, turnam vinul, mai lasam pe foc moale inca 15 minute, iar la urma adaugam smantana , dam cateva clocote, mestecand sa nu se prinda si gataaaaaa !!! Pofta buna !!!! UN GAND : Ceea ce faci prin bunavointa este foarte lesne - CILIBI MOISE
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii