Se spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici.
Se spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun bucatile intr-un bol. Ceapa si usturoiul se curata si se taie bucati. Se pun peste carne. Se toarna vinul, ueliul si se adauaga crengutele de rozmarin si foile de dafin. Se toarna totul intr-o punga speciala pentru cuptor. Se da la frigider pentru 2 ore, timp in care se mai scutura continutul pentru a se intrepatrunde bine aromele.
Dupa cele 2 ore, se scoate de la rece si se lasa jumatate de ora la temperatura camerei. Se introduce punga la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 1 ora. Se scoate din cuptor si se goleste continutul pungii intr-o tava si se da din nou la cuptor pentru inca jumatate de ora sau pana se rumeneste frumos carnea. Intre timp se mai stropeste carnea cu sosul din tava. Tot acum se adauga si cartofii taiati in jumatate sau in patru, in functie de cat de mari sunt acestia, fierti in prealabil pe jumatate in apa cu sare.
Cand sunt gata facute atat carnea cat si cartofii, se scoate tava din cuptor si se serveste cu mare pofta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii