Se portioneaza iepurele.
Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele,mai sus mentionate, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine. Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda.
Sa aveti pofta dragilor!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii