Curcanul se curata, se spala si se freaca cu sare, boia si piper. In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja. Untura se topeste si se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava. Peste acesta se toarna o parte din amestecul de vin si untura. Cu restul de amestec se unge curcanul din 15 in 15 minute. Se tine la cuptor circa 60-70 minute.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii