Se desprind frunzele de varza,se spala si se fieb 3 min. in apa cu sare, apoi se scurg .Se unge cu ulei o forma de cozonac,se presara cu susan si se tapeteaza cu varza.Sunca se taie cubulete,ceapa si usturoiul se curata si se toaca, la fel si ciupercile,si se prajesc toate in putin ulei.Se amesteca cu ouale crude, carnea tocata, condimentele,patrunjelul, si pesmetul.
Se asaza masa de carne in forma.Se curata ouale fierte, morcovii se taie in felii lungi,si se preseaza totul in masa de carne; se acopera cu foi de varza si se coace 40 de min. la cuptor.
Friptura se taie felii si poate fi insotita de un sos de friptura, finisat cu vin rosu.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii