Carnea se curata se spala si se usuca cu hirtie absorbanta. Intr-o tigaie de teflon bine incalzita se pune putin ulei si se prajeste carnea pe toate partile dar foarte putin de prajit numai cit sa se inchida si sa nu iasa sucul din ea. Intr-o oala cu presiune se prajeste putin ceapa, se pune carnea si restul componentelor, se inchide capacul si se fierbe 40 de minute sub presiune. Se ia la o parte si dupa ce a trecut presiunea, se scoate carnea se taie felii potrivite si se repune inapoi in oala sa fiarba sub presiune inca 30 de minute cind va fi gata. Se scoate carnea pe un platou si se mentine la caldura. Sosul se strecoara si daca este prea mult se poate lasa sa fiarba sa mai scada putin. Se poate face putin rintas si ingrosa sosul. Se serveste carnea taiata felii cu piure de cartofi si sosul alaturi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii