Se iau cam 3 kg carne de bercecut, se spala bine si se tine la bait cam 4 ore. Baitul se face din 4 cani de vin rosu, foi de dafin, piper si o cana de apa. Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor. Se tine cam o ora si jumatate la foc mic, iar inainte de a stinge focul adaugati o cescuta de vin rosu. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii