Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza, se inabusa in ulei cu adaos de apa. Spre sfirsit se adauga 1/2 din cantitatea de vin, foile de dafin, usturoiul curatat si taiat marunt. Cind este gata inabusita, se scoate, se portioneaza si se pastreaza la cald. In sosul format se inabusa ceapa curatata si taiata marunt, ardeiul curatat, spalat si taiat marunt, la care se adauga apa pentru fierbere, timp in care se pun rosiile curatate, spalate si taiate sferturi si se continua fierberea. Cind este aproape gata se paseaza sosul format peste bucatile de carne si se mai fierbe cca 10 minute. Spre sfirsit, se adauga vinul ramas si se verifica gustul. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie sferturi in lungime. Se sareaza, se condimenteaza, se asaza intr-o tava cu ulei si boia de ardei, se amesteca si se introduc la cuptor. Se serveste friptura cu sosul in farfurie sau pe platou, avind alaturi garnitura de cartofi cu verdeata deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii