Carnea se pregateste conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura Knorr si se taie in felii.
Varza se spala se taie fideluta si se pune la calit in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.Se adauga supa,se pune piper,cimbru,sare(daca este nevoie) se acopera si se fierbe cca 1,5 ore.Se adauga carnea feli si se mai fierbe inca 20 min.
In momentul servirii varza se pune in farfurie si carnea se aranjeaza deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii