Friptura cu varza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • -800 g pulpa de porc
  • -1,5 Kg varza murata
  • -100 gr.untura
  • -200 ml. supa Knorr
  • -100 gr ceapa
  • -sare,piper,cimbru

Mod de preparare

Carnea se pregateste conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura Knorr si se taie in felii.

Varza se spala se taie fideluta si se pune la calit in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.Se adauga supa,se pune piper,cimbru,sare(daca este nevoie) se acopera si se fierbe cca 1,5 ore.Se adauga carnea feli si se mai fierbe inca 20 min.

In momentul servirii varza se pune in farfurie si carnea se aranjeaza deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise