Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin unt.Se rumeneste carnea pe ambele parti si se adauga boabele de piper.Cand este gata ,se toarna peste carne amestecul de mai jos : smantana dulce se amesteca bine cu feta pana se omogenizeaza apoi se adauga mararul si usturoiul granulat.Cu acest amestec se mai lasa la foc mic aprox 10 minute.Se serveste cu garnitura de cartofi,orez sau legume cu unt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii