Cartofii se curata si se taie cuburi, dupa care se pun la fiert pentru piùre ("pireul" nu se mananca - este un oras in grecia). Se scurg de apa intr-o cana, din care se mai adauga peste cartofi cand se piseaza, pentru a obtine consistenta dorita. Se adauga untul si sare dupa gust.
Carnea se pune pe gratarul incins.
(Sfat de la un grataragiu batran - friputa se intoarce o singura data)
Se serveste cu salata de rosii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii