. Cuptorul se incinge la 2000 Celsius. Se spala cartofii, se infasoara fiecare in aluminiu si se coc 50-60 min.
2. Se amesteca 6 linguri de miere cu mustar, ulei, ierburi si sare. Carnea se taie felii si se unge cu marinata; se lasa 30 de minute. Se prajeste 5-8 min. pe fiecare parte.
3. Se amesteca branza de vaci cu smantana, 3 linguri de miere, rondelele de ceapa sare si piper. Cartofii se scot din folie si se cresteaza in partea supeioara si se umplu in sos alb. Se servesc cu carne.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii