Ciupercile se spla sub jet de apa rece si se taie felii mai groase.
Ardeii se spala se curata de seminte si cotoare si se taie felii groase.
Cartofii se curata de coaja se spala si se taie felii.
Dovlegelul se spala si se taie cuburi,usturoiul se curata si se taie feliute suptiri.
Carnea se spala si se taie felii.
Intr-o tava mare de aragaz se pun legumele,usturoiul,carnea,ulei,sare,piper,condimente .
Se pune o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor 20 minute,luom folia si mai lasam 20 minute sa se rumeneasca.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii