FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin, boabe de piper, enibahar, coreandru
  • dulceata din ardei iute
  • rozmarin
  • un pahar de vin alb
  • o cana apa
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru o ora doua.

Incing un vas cu ulei,rumenesc bucata de carne pe ambele parti, apoi adaug celelalte ingrediente, apa, vinul si le dau la cuptor. Intorc periodic. Cand carnea este patrunsa,strecor sosul. Cu ajutorul unei pensule intind uniform dulceata de ardei iute peste bucata de friptura, asez in vasul cu sos strecurat si mai dau la cuptor pentru cateva minute.Putem pregati friptura din timp si inainte de servire o incalzim tapetata cu dulceata de ardei iute. Servim ornata cu rozmarin proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise