Se ia carnatul si se taie in felul urmator:
cu un cutit se taie in lungimea lui lasand cate un cm de fiecare parte(trebuie sa iasa ca un buzunar).Taiem ceapa verde (partea alba)in lung si o introducem in carnat.Ardeul il taiem subtire si il punem in carnat la fel taiem o bucatica de cascaval si tot in carnat o punem.Carnatul in infasuram cu felii de bacon.
Morcovul il fierbem aldente in apa cu sos de chili.
In 3 bete de frigarui fixam carnatul,ardeul,muschiul,rosiile,slanina ,morcovul,ceapa.
Le punem pe gratar la caldura indirecta,punand la un interval regulat(7-8min)bere in dechizatura carnatului.
Se tine pe gryl pana ce capata o culoare aurie si o consistenta crocanta.Restul beri se bea de bucatar...pofta buna la gryl!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii