Toate ingredeintele se taie in bucati potrivite (mai putin soia) pentru a se putea infige in in frigarui (de lemn sau metal)
Usturoiul se zdrobeste foarte bine apoi se freaca cu uleiul,Se adauga sare si piper dupa gust apoi apa pana se formeaza un sos de consistenta unei smantani.
Cu acest amestec vom unge frigaruiile.Vom folosi doar o cantitate mica din acest sos.
Se aseaza frigaruiile la gratar (electric,gaz,carbuni).Se lasa sa se patrunda usor.Cat sunt inca fierbinti se stropesc cu restul de sos.Se pot servi simple sau alaturi de orice garnitura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii