Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.
Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.
Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi marime cu ciupercile .
Se taie porumbul in rondele de circa 1.5-2 cm grosime.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu sosul de soia, boiaua dulce afumata, curcuma si piperul proaspat macinat.
O parte din baitul optinut il amestecam cu carnea.
Pe betele de frigarui incepem sa infigem o rondea de porumb, o bucata de carne ,alternam legumele cu carnea iar la capat punem iar o rondea de porumb.
Ungem frigaruiele cu bait.
Se frig frigaruile pe gratar . Ca sa se patrunda mai bine legumele si sa isi pastreze culoarea frumoasa la inceput acoperim frigaruile cu folie de aluminiu. Indepartam apoi folia de aluminiu si gatim frigaruile cat de rumene ne dorim.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii