Frigarui mixte de legume si muschiulet

Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Frigarui mixte de legume si muschiulet

Ingrediente

  • 600 gr muschiulet de porc
  • 3 buc porumb
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 300 gr ciuperci mici
  • 5 rosii
  • Boia dulce afumata
  • Sos de soia
  • Curcuma
  • Piper
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.

Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi marime cu ciupercile .

Se taie porumbul in rondele de circa 1.5-2 cm grosime.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu sosul de soia, boiaua dulce afumata, curcuma si piperul proaspat macinat.

O parte din baitul optinut il amestecam cu carnea.

Pe betele de frigarui incepem sa infigem o rondea de porumb, o bucata de carne ,alternam legumele cu carnea iar la capat punem iar o rondea de porumb.

Ungem frigaruiele cu bait.

Se frig frigaruile pe gratar . Ca sa se patrunda mai bine legumele si sa isi pastreze culoarea frumoasa la inceput acoperim frigaruile cu folie de aluminiu. Indepartam apoi folia de aluminiu si gatim frigaruile cat de rumene ne dorim.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise