Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.
Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.
Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi marime cu ciupercile .
Se taie porumbul in rondele de circa 1.5-2 cm grosime.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu sosul de soia, boiaua dulce afumata, curcuma si piperul proaspat macinat.
O parte din baitul optinut il amestecam cu carnea.
Pe betele de frigarui incepem sa infigem o rondea de porumb, o bucata de carne ,alternam legumele cu carnea iar la capat punem iar o rondea de porumb.
Ungem frigaruiele cu bait.
Se frig frigaruile pe gratar . Ca sa se patrunda mai bine legumele si sa isi pastreze culoarea frumoasa la inceput acoperim frigaruile cu folie de aluminiu. Indepartam apoi folia de aluminiu si gatim frigaruile cat de rumene ne dorim.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii