Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul....
Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe grill.
Pt.sos:pune pe foc margarina,lamaie suc, usturoiul,si ardeiul lasa sa fiarba.Stiu ca pare ciudat,dar acest sos este f. popular mai ales cand se fac creveti mari pe grill,lulas(squid),chocos(cuttle fish),lagosta(cryfish),lavagante(lobster)...
Sau se poate face sos de frigarui simplu care merge la orice din:catei intregi de usturoi,suc de lamaie,ulei si sare groasa toate piste impreuna cu blenderul.Se unge carnea inainte de servire.Se pastreaza destul de bine la rece.
Am servit cu cartofi natur si salata verde cu castraveti.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii