Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie (sau miel, ied, berbec)
  • suc de la un lime
  • 2-3 catei de usturoi
  • o jumatate de legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati de marime egala si se introduc in recipientul pentru marinare.

Usturoiul se curata si se piseaza sau se feliaza subtire. Patrunjelul se spala si se taie marunt.

Se amesteca sucul de lime, usturoiul si patrunejelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Se pune carnea in caserola de marinare, se pune capacul si se intoarce butonul alb in dreptul semnului de "vas inchis".

Se introduce furtunul de la aparatul de vidat Food Saver, se introduce in aparat si in caserola si se videaza de 3 ori.

Carnea este deja marinata, aromele condimentelor au patruns in doar cateva minute, nu mai este necesar sa asteptam ore pentru a se marina.

Puteti pregati deja carnea sau o puteti pune la frigider pentru maxim 30 de minute.

Se pun bucatile de carne pe betele de frigarui si se gatesc pe gratar. Daca folositi betigase de lemn, acestea trebuie inmuiate in apa, ca sa nu se arda.

Se serveste cu o salata si cu garnitura de cartofi sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise