Se taie carnea in bucatele mici (2-3 cm). Procedam la fel si cu :rosiile, ardeii, ciupercile si carnaciorii. Acum luam cate un bat de bambus si infigem pe rand cate o bucata de carne, apoi o bucata de rosie, una de ardei, un carnacior si o ciuperca; continuam acest sir pana se umple batul (trebuie sa lasati capetele batului liber cam 3-5 cm, pentru a putea manevra mai bine frigaruia). La final condimentati frigaruia dupa gust.
Acum nu mai ramane decat sa punem frigaruia pe gratarul incins si sa asteptam pana aceasta este gata!
Bete de bambus puteti gasi la supermarketuri, precum si la unele magazine din cartier.
POFTA MARE!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii