1. Soia se fierbe în apă clocotită în care s-a dizolvat sare, iar când este fiartă se scurge de apă şi se lasă la răcit.
2. Intr-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea şi piperul, apoi se pun şi frunzele de tarhon.
3. Roşiile, ardeii şi ciupercile se spală, se şterg bine de apă, apoi se taie în bucăţi potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.
4. Frigăruile se montează înşirând alternativ pe beţe legumele şi cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziţia usturoi şi se frig pe toate părţile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziţiei de usturoi rămas şi boia.
5. Se servesc cu mamaliguta calda si ridichi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii