Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca intr-un prosop, dupa care se taie bucati mici;
Se face un sos din soia, vin, ardeiul iute, sare,piper,condimente,sare,piper in care se pune carnea de miel, lasandu-se la macerat 2 ore;
Bucatile de carne se insira pe frigariu si se frig pe jaratec, putandu-se praji si in ulei.
OBS: carnea se poate inlocui cu vita, porc sau pui.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii