Carnea de pui se asezoneaza cu sare,piper negru,ulei si enibahar si se pune pe betisoare .
Se prajesc la gratar pe ambele parti pina se rumenesc bine ,cam 5 min pe fiecare parte.
Sosul:
Se combina untul de arahide,supa,sucul de lamiie, sosul de soia,boiaua,mierea si piperul alb si se amesteca bine ;se fierb la foc mediu amestecind pina untul de arahide se topeste.
Frigaruile se servesc cu sosul alaturi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii