Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.
Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le intr-un baitz preparat din ulei de masline, zeama de la o jumatate de portocala si toate condimentele pentru cel putin 10 minute. Ideal ar fi sa le lasati o ora sau chiar mai mult. Intre timp, curatati si taiati cepele in bucati mai mari, peperoni, rosiile in sferturi, cateii de usturoi pe lungime si castraveciorii in bucati mai mari. Daca ciupercile sunt mai maricele, taiati-le in doua. Cele mai mici se lasa intregi, iar ceapa verde se pune tot intreaga, indoita.
Infigeti pe frigarui, alternativ, bucatile de carne, rosie, castravete, peperoni, ceapa, ciuperci, ceapa verde si usturoi, alternand mai des bucatile de carne.
Puneti frigaruile pe gratar si lasati-le 20-25 minute, intorcandu-le o singura data. Le puteti face pe aragaz, pe gratar in curte sau la picnic, la iarba verde. Asezati frigaruile pe platou, garnisiti cu verdeata, ridichi si felii de portocala.
Pofta buna.
Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakesCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii