Frigarui de porc

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de porc

Ingrediente

  • 3 - 4 felii muschi de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • cateva bete speciale pt. frigarui
  • condimente speciale pt carnea de porc la gratar
  • sare

Mod de preparare

Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si condimentele speciale pentru carnea de porc la gratar.

Legumele se curata, se spala si se taie tot cubulete. Se infig pe batul special pentru frigarui, alternand cu bucatile de carne. Apoi se pun pe gratar (eu am folosit gratarul acela care se pune pe aragaz).

Ca si garnitura, am facut cartofi prajiti; taiati fideluta si rondele, franjurate la unul din capete. Pentru un aspect mai interesant am folosit niste mici, pe post de oite negre.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise