Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca bine pe gratar.Se face o marinata din zeama de lamaie,ulei de masline,vin,usturoiul pisat,sare,piper,mustar,coriandru,rozmarin,boia de ardei dulce.Se lasa carnea la marinat cel putin jumatate de ora.Intercalat ,printre bucatile de carne se pun legume si fructe,taiate in cuburi de aceeasi marime cu bucatile de carne.Se vor obtine niste frigarui gustoase cu arome diferite.Gratarul se unge cu putin ulei sau cu slanina,se pune pe focul de la aragaz si se pun frigaruile.Zeama de la marinata se pastreaza,se vor unge cu ajutorul unei pensule, frigaruile atunci cand se intorc de pe o parte pe alta.Se servesc calde alaturi de o salata sau de o garnitura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii