Rețeta aceasta mi-a făcut cu ochiul din revista Good Food de multe zile. I-am pus și o etichetă să nu cumva să o pierd. Ieri am pregătit-o, nițeluș adaptată la preferințele noastre.
Mușchiul l-am scos decongelat și apoi l-am curățat de tendoane și piele, apoi l-am tăiat în bucăți potrivite. Ciupercile le-am spălat repede și le-am tăiat în jumătate.
Într-un castron am amestecat iaurtul cu zahărul și praful de curry apoi am adăugat bucățile de carne și ciuperci. Am amestecat bine și le-am lăsat o jumătate de oră să se pătrundă aromele.
Pe bețele de frigărui, înmuiate în prealabil în apă, am infipt altenativ carnea și ciupercile. Mie mi-au rezultat 6 frigărui (carnea am tăiat-o un pic prea mare, altfel aveam 8 frigărui).
Într-o tigaie non aderentă se prăjesc fără ulei cam 6-8 minute pe fiecare parte (eu am încercat și pe tigaia grătar dar nu am fost mulțumită de rezultat).
Ceapa și ghimbirul le-am tocat apoi le-am călit în ulei încins, peste care am adăugat orezul, porumbul, boiaua și pătrunjelul verde și se prăjesc 2-3 minute.
Frigăruile se servesc pe orezul prăjit. Gustul e deosebit, se simte ghimbirul, iar carnea și ciupercile se topesc în gură!
Să aveți poftă bună!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii