Se taie carnea de porc in bucatele mici.
Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate una.
Rosiile, ardeiul, dovlecelul si ciupercile se taie in forma de mici patratele.
Se iau betisoare de bambus si se introduc alternativ carnea si legumele dupa preferinte. Se adauga sare si piper deasupra.
Se frig pe gratar, rotindu-le mereu pana se fac pe toate partile.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii