Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.
Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.
Se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul si usturoiul maruntit.
Cu amestecul de condimente ungem ciupercutele pe ambele parti.Se pun frigaruile pe grill-ul incins.
Se frig frigaruile de ciupercute pe ambele parti.
Dupa ce s-au gatit frigaruile e mai ung cu amestecul ramas de condiment si se presara patrunjel tocat marunt.
Frigaruile de ciuperci pot fi servite ca atare sau ca si garniture pentru carne de pui.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii