Frigărui de ananas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Frigărui de ananas

Ingrediente

  • 1 bucată ananas proaspăt
  • 150 ml.rom
  • unt topit cca.150 gr.
  • amestec de condimente : ghimbir ras, nucsoară,scorţişoară(câte puţin din fiecare dacă nu aveţi condimentul "All spice")
  • Glazură :
  • zahăr tos, mentă proaspătă ,coajă de lime

Mod de preparare

Se curăţă ananasul de coajă şi se taie bucăţi, se lasă în amestecul de rom ,ghimbir ras,nuscoară rasă,scorţişoară la macerat cca.20 min.

Ananasul astfel "macerat" se trece prin unt topit şi se înfige în ţepuşe pentru frigărui,după care se prăjeşte pe grătar,cam 2-3 min.pe fiecare parte.

Între timp într-un mojar zdrobiţi câteva linguri de zahăr cu menta proaspătă şi cu coaja de lime rasă.

Luaţi ananasul de pe grătar,tăvăliţi prin glazură şi...savuraţi! O minunăţie!

Bon appetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise