Se incinge wok-ul si se acopera suprafata cu 2 linguri (30 ml) de ulei. Se lasa flacara la mediu. Se bat ouala impreuna. Se inmoaie fiecare felie de paine in ou, intorcindu-se cu grija apoi se pune pe farfurie. Se prajeste painea pina se rumenestepe o parte se intoarce si se rumeneste si pe cealalta.
SE ridica feliile din wok cu spumiera., lasindu-se sa se scurga excesul de ulei. Se ung cu unt si miere si se servesc. Se foloseste unt nesarat si miere pura, pentru a se obtine o aroma placuta. Daca se doreste o consistenta crocanta, se presara friganelele cu zahar brun de trestie.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii