1.Ouale se bat bine cu sare si condimente.
Separat 4 felii de paine se ung cu pasta de branza de vaci,iar celelalte 4 se aseaza peste feliile unse.
Luati o buc de folie si asezati un sandwich si o impaturiti.Cu sucitorul apasati pe ambele parti astfel incat cele doua felii de paine sa se lipeasca.Daca nu aveti sucitorul la indemana acelasi lucru il puteti face cu palma.
Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.
Le scoateti pe hartie absorbanta si sunt un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.
2.Ouale se bat bine cu sare si condimente.
Separat pe cele 4 felii de paine se aseaza feliile de branza si feliile de cascaval si o rondea de rosie ,iar celelalte 4 se aseaza peste feliile \"ocupate\" deja,apoi procedati ca la varianta 1.
Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.Le scoateti tot pe hartie absorbanta si sunt un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii