FRIGANELE DUBLE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
FRIGANELE DUBLE

Ingrediente

  • 1.2 oua
  • 8 felii de paine
  • branza de vaci
  • 1 leg marar
  • cateva linguri smantana
  • cateva linguri iaurt
  • sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc(ce aveti totusi prin camara)
  • 2.2 oua
  • 8 felii de paine
  • 4 rondele de rosie
  • sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc(ce aveti la indemana)
  • felii de branza si felii de cascaval.

Mod de preparare

1.Ouale se bat bine cu sare si condimente.

Separat 4 felii de paine se ung cu pasta de branza de vaci,iar celelalte 4 se aseaza peste feliile unse.

Luati o buc de folie si asezati un sandwich si o impaturiti.Cu sucitorul apasati pe ambele parti astfel incat cele doua felii de paine sa se lipeasca.Daca nu aveti sucitorul la indemana acelasi lucru il puteti face cu palma.

Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.

Le scoateti pe hartie absorbanta si sunt un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.

2.Ouale se bat bine cu sare si condimente.

Separat pe cele 4 felii de paine se aseaza feliile de branza si feliile de cascaval si o rondea de rosie ,iar celelalte 4 se aseaza peste feliile \"ocupate\" deja,apoi procedati ca la varianta 1.

Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.Le scoateti tot pe hartie absorbanta si sunt un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise