Se taie bananele pe lat in 3. Se stropesc cu rom. Faina cu praful de copt si sarea se amesteca apoi se adauga oul si apa si se amesteca bine. Bananele se tavalesc in putina faina apoi prin aluat si se prajesc in ulei, 2 min. pe fiecare parte.
Pentru sos se fierb toate ingredientele timp de 10 min. Servire: sosul se pune pe farfurioara, bananele peste sos si cate un glob de inghetata de vanilie sau cocos langa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii